Usługi Cateringowe Zespołu Rezydencjalnego “Parkowa”

 

MENU

Od 21.09.2020r. do 25.09.2020 r.

Zgłoszenia do godz. 10.00 należy kierować na adres e-mail: justyna.kedra@centrum.gov.pl

 

PONIEDZIAŁEK 21.09.

Botwinka z ziemniakami

Schab karkowy pieczony

Kopytka

Surówka bułgarska

 

WTOREK 22.09

Zupa zacierkowa

Kotlety mielone

Ziemniaki

Sałatka z buraczków

 

ŚRODA 23.09.

Krem z kalafiora

Gołąbki z mięsem

Ziemniaki

Surówka z ogórka kiszonego

 

CZWARTEK 24.09.

Krupnik

Filet z indyka panierowany

Ziemniaki

Surówka z marchewki

 

PIĄTEK 25.09.

Zupa pomidorowa z ryżem

Filet z mintaja na szpinaku

Ziemniaki

Surówka z warzyw mieszanych

 


DANIA NA KAŻDY DZIEŃ

 

Sałatka z szynki dojrzewającej z gruszką i serem pleśniowym na sałacie z sosem balsamicznym 12,00 zł
Sałatka rybna z łososiem wędzonymi paluszkami krabowymi z jajkiem – 9,00 zł

 

Pierogi z serem z musem owocowym ( 6 szt.) – 9 zł
Placki warzywne z sosem jogurtowo-czosnkowym (4 szt.) – 9,50 zł
Panierowany ser camembert z żurawiną i grzanką – 9 zł

 

Żurek z kiełbasą – 6 zł
Włoska zupa z pomidorami i serem pleśniowym – 7 zł

 

Makaron z krewetkami aromatyzowany natką pietruszki – 13,00 zł

 

Halibut z kaszą kuskus i surówką wiosenną- 17 zł
Szaszłyk z indyka w tempurze z bukietem warzyw gotowanych – 19 zł

Usługi