Usługi Cateringowe Zespołu Rezydencjalnego “Parkowa”

MENU

6 lipca – 10 lipca 2020 r.

Zgłoszenia do godz. 10.00 należy kierować na adres e-mail: justyna.kedra@centrum.gov.pl

 

 

PONIEDZIAŁEK 06.07.
Zupa pomidorowa z makaronem
Stek ze schabu wieprzowego z pieczarkami i cebulą
Ziemniaki
Surówka z papryki

WTOREK 07.07.
Żurek z ziemniakami
Tortilla z kurczakiem po meksykańsku
Sos czosnkowy

ŚRODA 08.07.
Zupa węgierska
Wątróbka drobiowa z cebulą i jabłkiem
Ziemniaki
Ogórek małosolny

CZWARTEK 09.07.
Zupa ogórkowa
Rumsztyk wołowy
Ziemniaki
Kalafior świeży

PIĄTEK 10.07.
Zupa zacierkowa
Filet z mintaja w sosie koperkowym
Ziemniaki
Surówka z młodej kapusty z ogórkiem

 

 

DANIA NA KAŻDY DZIEŃ

Zgłoszenia do godz. 10.00 należy kierować na adres e-mail: justyna.kedra@centrum.gov.pl

 

 

Sałatka z kurczaka grillowanego i avocado z dressingiem cytrynowo-miodowym – 9,50 zł

Sałatka rybna z łososiem wędzonym i paluszkami krabowymi z jajkiem – 9 zł

 

Naleśniki z owocami w sosie karmelowym ( 2 szt.) – 9 zł

Placki ziemniaczane z młodych ziemniaków z kwaśną śmietaną (4 szt.) – 8 zł

 

Chłodnik litewski z jajkiem – 7 zł

Rosół z lanymi kluskami i warzywami aromatyzowany natką pietruszki – 6 zł

 

Makaron penne z borowikami smażonymi na oliwie z ziołami i czosnkiem – 10,00 zł

 

Grillowany filet z łososia podany z puree szpinakowym – 18 zł

Eskalopki cielęce w kąpieli czosnkowej z ziemniakami opiekanymi i zieloną sałatą z sosem vinaigrette – 19 zł

 

 

Usługi