Usługi Cateringowe Zespołu Rezydencjalnego “Parkowa”

MENU 6 KWIETNIA – 10 KWIETNIA 2020 r.
ZESTAWY LUNCHOWE

Zgłoszenia do godz. 10.00 należy kierować na adres e-mail: justyna.kedra@centrum.gov.pl

 

 

PONIEDZIAŁEK 06.04

Zupa ogórkowa

Klopsiki wieprzowe

Kopytka

Surówka z czerwonej kapusty

                                                                                

WTOREK 07.04

Krupnik

Filet z indyka w jajku

Ziemniaki

Marchewka zasmażana z groszkiem

                                                                                                          

ŚRODA 08.04

Zupa zacierkowa

Rumsztyk wołowy

Fasolka szparagowa

 

CZWARTEK 09.04

Zupa kalafiorowa

Bitki schabowe

Kasza jęczmienna

Surówka z ogórka kiszonego

                                                           

PIĄTEK 10.04

Zupa szczawiowa z jajkiem

Filet z mintaja panierowany

Ziemniaki

Surówka z kiszonej kapusty

 

 

DANIA NA KAŻDY DZIEŃ

Zgłoszenia do godz. 10.00 należy kierować na adres e-mail:  justyna.kedra@centrum.gov.pl

 

Sałatka z pieczonego buraka z serem pleśniowym i pomarańczami– 9 zł

Sałatka z grillowanym kurczakiem i brokułami– 9 zł

                  Krokiety ze szpinakiem serem feta i suszonymi pomidorami-9 zł

                                          Racuchy z jabłkami i sosem wiśniowym (4 szt.) -8 zł

     Tortilla z kurczakiem lub wegetariańska-8 zł

Flaki po warszawsku – 8 zł

Krem z cukinii z grzankami– 6 zł

Makaron penne z tuńczykiem i oliwkami -12 zł

Łosoś z grilla szpikowany czosnkiem z warzywami i ziemniakami opiekanymi – 19 zł

         Pierś z kurczaka w sosie sodko kwaśnym z makaronem ryżowym i surówką wiosenną -16 zł

 

 

Usługi