Usługi Cateringowe Zespołu Rezydencjalnego “Parkowa”

MENU

1 CZERWCA– 5 CZERWCA 2020 r.

ZESTAWY LUNCHOWE

Zgłoszenia do godz. 10.00 należy kierować na adres e-mail: justyna.kedra@centrum.gov.pl

                                                                                

PONIEDZIAŁEK 01.06.

Botwina z ziemniakami

Filet z piersi kurczaka zapiekany z żółtym serem

Ziemniaki gotowane

Sałatka ze świeżych warzyw

 

WTOREK 02.06.

Zupa kalafiorowa

Schab pieczony w sosie staropolskim

Ziemniaki gotowane

Kapusta młoda zasmażana

 

ŚRODA 03.06.

Krupnik

Sztuka mięsa w sosie chrzanowym

Ziemniaki

Surówka z pora

 

CZWARTEK 04.06.

Krem brokułowy

Gulasz wieprzowy

Kasza gryczana

Surówka z ogórka kiszonego

 

PIĄTEK 05.06.

Zupa koperkowa z ryżem

Lasagne z łososiem

 

 

DANIA NA KAŻDY DZIEŃ

Zgłoszenia do godz. 10.00 należy kierować na adres e-mail: justyna.kedra@centrum.gov.pl

 

Sałatka z grillowanej polędwiczki wieprzowej, rukoli i pomidorków koktajlowych z sosem vinaigrette – 9,50 zł

Sałatka rybna z łososiem wędzonym i paluszkami krabowymi z jajkiem – 9 zł

 

Panierowany ser camembert z żurawiną i grzanką – 9 zł

Placki z cukinii podane z sosem tzatziki (4 szt.) – 8 zł

 

Krem szparagowy – 6 zł

Zupa cebulowa z grzankami – 6 zł

 

Makaron tagliatelle ze szpinakiem i czosnkiem – 9 zł

 

Filet z dorsza w sosie koperkowym podany z warzywami gotowanymi i ryżem – 18 zł

Paluszki z piersi indyczej w płatkach kukurydzianych z sosem jogurtowym oraz sałatką z warzyw sezonowych – 16 zł

 

 

Usługi