Usługi Cateringowe Zespołu Rezydencjalnego “Parkowa”

 

MENU

Od 19.10.2020r. do 23.10.2020 r.

 

PONIEDZIAŁEK 19.10

Zupa grochowa

Kotlet z szynką i żółtym serem

Ziemniaki

Brokuły

 

WTOREK 20.10

Zupa ogórkowa

Zraziki wołowe w sosie węgierskim

Kasza gryczana

Surówka Colesław

 

ŚRODA 21.10

Zupa szpinakowa

Pierogi ruskie

 

CZWARTEK 22.10

Zupa z zielonego groszku

Roladki z kury ze szparagami

Ryż

Surówka ze świeżych warzyw

 

PIĄTEK 23.10

Zupa pomidorowa z makaronem

Dorsz w jarzynach

Ziemniaki puree

 

 


DANIA NA KAŻDY DZIEŃ

 

Sałatka z szynki dojrzewającej z gruszką i serem pleśniowym na sałacie z sosem balsamicznym 12,00 zł
Sałatka rybna z łososiem wędzonymi paluszkami krabowymi z jajkiem – 9,00 zł

 

Pierogi z serem z musem owocowym ( 6 szt.) – 9 zł
Placki warzywne z sosem jogurtowo-czosnkowym (4 szt.) – 9,50 zł
Panierowany ser camembert z żurawiną i grzanką – 9 zł

 

Żurek z kiełbasą – 6 zł
Włoska zupa z pomidorami i serem pleśniowym – 7 zł

 

Makaron z krewetkami aromatyzowany natką pietruszki – 13,00 zł

 

Halibut z kaszą kuskus i surówką wiosenną- 17 zł
Szaszłyk z indyka w tempurze z bukietem warzyw gotowanych – 19 zł

Usługi